Nurgül Yeşilçay'ın menajeri '2.Sayfa'ya fena giydirdi!

Başarılı Nurgül Yeşilçay'ın menajerliğini üstlenen Gülistan Tartar; "2.Sayfa" programını sunan gazeteciler Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı için açtı ağzını yumdu gözünü.

"2.Sayfa" isimli magazin programını sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel; bu sezon şimşekleri üstlerinde topluyor.

Seren Serengil'in mahkemeye verdiği "2.Sayfa" programı ve sunucuları Yeşilçam'ın usta aktörü Salih Güney'den de çok sert tepki almıştı.

SALİH GÜNEY: "İKİSİ DE AHLAKSIZIN ÖNDE GİDENİ" (VİDEO)

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Niran Ünsal ile ilgili yorum yapan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı; Ünsal'ın eşi İbrahim Gugu'nun da hışmına uğramıştı...

İBRAHİM GUGU: "KANKA OLDUĞUNUZ ÜNLÜLERİ SABAHTAN AKŞAMA KADAR YALAYIN" (HABER LİNKİ)

"2.Sayfa" isimli magazin programını sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel; son olarak Nurgül Yeşilçay ile ilgili ilginç yorumlarda bulununca bu kez Yeşilçay'ın menajeri Gülistan Tartar'ın hışmına uğradı.

Tartar; Twitter hesabından iki gazeteci için işte bu ifadeleri kullandı.




Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın Nurgül Yeşilçay hakkında yaptıkları yorumları haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...

Nihal Candan'dan ses getirecek açıklamalar Bir Kore dizisi daha ülkemize uyarlanacak Serap Belovacıklı hangi ünlü siyasetçiyle evleniyor? Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı! Eda Ece: "Annelik ne büyük bir şeymiş anladım" Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in babası Vahit’i kim canlandıracak?