Nuri Bilge ikinci kez baba oluyor!..

Başta Cannes Film Festivali olmak üzere pek çok uluslararası festivalde aldığı ödüllerle dünya sinema tarihine geçen ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan, şu günlerde yeni bir heyecan yaşıyor.

Ceylan’ın özellikle “İklimler” filmindeki oyunculuğuyla akıllarda yer eden senarist ve fotoğrafçı eşi Ebru Ceylan (36), bebek bekliyor. Son olarak Ferzan Özpetek’in onursal başkanlığını yaptığı 2. Roma Film Festivali’nin onur konuğu olan eşiyle İtalya’ya giden ve etkinliklere katılan Ebru Ceylan, belirginleşmeye başlayan karnıyla dikkat çekti.

Hamile pozunu yayınladı

3.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Ceylan, 2004 yılında ilk oğlu Ayaz’ı dünyaya getirmişti. Sekiz yıl sonra yeniden hamile olan Ceylan, oğlu Ayaz’a hamileyken cam kenarında çektiği fotoğrafını da yaptığı çalışmaları duyurduğu internet sitesinden paylaşmıştı. Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun olan Ebru Ceylan’ın ilk kısa filmi “Kıyıda” da, 1998’de Cannes Film Festivali’nin yarışmalı bölümüne seçilmişti. Ebru Ceylan, eşinin ilk olarak “Uzak” isimli filminde kısa bir rol almış, “İklimler”de başrol oynamış, “Üç Maymun”da da sanat yönetmenliğini yapıp hikâyeyi yazmıştı.

MİLLİYET İNTERNET SİTESİ


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu