Olgun Şimşek yeni dizisinde bambaşka bir role hayat verecek

90'lı yıllarda rol aldığı "Bir Demet Tiyatro" dizisiyle şöhrete kavuşan oyuncu Olgun Şimşek yeni dizisinde bambaşka bir role hayat verecek.

Olgun Şimşek’in Berkun Oya’lı "Cici" filmindeki muhteşem performansının ardından şimdi de Netflix’teki yeni dizisi “Terzi” dizisindeki yeni rolü merakla bekleniyor.



Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, 2 Mayıs’ta dünyayla aynı anda yayınlanacak.



Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın yazdığı dizide Çağatay Ulusoy’a başrolde Salih Bademci ve Şifanur Gül’ün yanı sıra çok değerli bir aktör olan Olgun Şimşek eşlik ediyor.



Dizide başarılı bir modacı olan Peyami’nin (Çağatay Ulusoy) babası Mustafa’ya Olgun Şimşek hayat veriyor ve  Peyami dedesinin ölümünün ardından herkesten gizlediği babasının bakımını üstleniyor.



Bu gelişme Peyami’nin hayatı ve aile sırlarıyla ilgili yepyeni bir dönemin de başlangıcı oluyor.

Esra Akkaya'nın oğlunun son hali görenleri şaşırttı Ayten Gökçer hayatını kaybetti Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" "Kızıl Goncalar" dizisinde iki ayrılık birden Murat Kurum şakası nedeniyle oyunları iptal edilen tiyatrocuya İBB el uzattı Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz savaşında ikinci perde