ORGANİZATÖR AHMET SAN'IN ACI GÜNÜ

155'i arayıp "Kalp krizi geçiriyorum" diye yardım istedi ama adresi söyleyemeden kaza yaptı..

Organizatör Ahmet San'ın kardeşi, araç kullanırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti Kalp krizi geçirdikten sonra meydana gelen kaza ve sonra yaşananlar güvenlik kamerasınca görüntülendi

"Ünlülerin organizatörü" olarak tanınan Ahmet San'ın kardeşi Mehmet Edip San, hastaneye gitmek isterken yolda kalp krizi geçirerek kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan Mehmet San (46) hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin San'a ilk müdahalesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Ataşehir'de meydana geldi. Sabah saatlerinde evinde rahatsızlanan Mehmet San, hastaneye gitmek için eşiyle birlikte evden çıktıktan sonra yolda fenalaştı. Araba kullanırken '155 Polis İmdat' telefonundan "Kalp krizi geçiriyorum" diyerek yardım isteyen Mehmet San, adres söyleyemeden kaza yaptı. Önce bir taksiye daha sonra da lüks bir sitenin giriş kapısına çarparak site otoparkında duran araçlara vurarak durabilen Mehmet San'ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Kalp krizi geçirdiği görülen Mehmet San'ı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Mehmet San'a olay yerinde uzun süre kalp masajı yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Ataşehir Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mehmet Edip San hayatını kaybetti. San'ın cenaze abisi Ahmet San tarafından hastaneden alındı.

Bu arada Mehmet San'ın kalp krizi geçirdikten sonra arabasına çarptığı taksici Sabit Eroğlu olay anını anlattı. Eroğlu, Mehmet San'ın hastaneye gittiği sırada kalp krizi geçirdiğini ve arabasına çarptığını söyledi.

Öte yandan, M.Edip San'ın kalp krizi sonrası yaptığı kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde San'ın aracı hızla sitenin otoparkında bulunan araçlara çarptıktan sonra duruyor. Çevredeki vatandaşların koşuşturduğu kaza sonrasında yaşanan panik dikkat çekiyor.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelişi ve San'a yapılan kalp masajı da kameralar tarafından görüntülendi.

********

Edip San'a Allah'tan rahmet, San ailesine başsağlığı dileriz.


Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu