Osmaniye'de utanç kuyruğu

Yer Osmaniye'nin Düzici ilçesi. 14 yaşındaki bir kız çocuğu polise sığındı ve ilçede yaşayan erkeklerin tecavüzüne uğradığını bildirdi. Pedagog eşliğinde alınan ifadeden sonra ilçede 18 kişi tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı. Mahkeme 10'unu tutuklayıp cezaevine gönderdi 8'ini serbest bıraktı.

Düziçi ilçesinde kız çocuğunun cinsel istismara maruz kaldığı ihbarını alan polis harekete geçti.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan çocuğun, kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği 18 kişinin ismini verdi.

Çocuğun ismini verdiği 18 şüpheli, 4 gün önce polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla gözaltına alındı.

Sorguları tamamlanan 18 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

1 şüpheli, savcılık tarafından serbest bırakılırken, 17 şüpheli ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden M.A., A.K., A.A., D.B., R.S., İ.K., E.S., A.İ., M.K. ve A.K. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola