Oylum Talu'nun koronayla mücadelesi!

Habertürk'te yayınlanan "Burası Haftasonu" isimli programın sunucusu Oylum Talu, geçtiğimiz haftalarda Corona virüse yakalandığını ve bu nedenle programını sunamadığını açıkladı.

Habertürk'te "Burası Haftasonu" isimli programı sunan Oylum Talu iki haftadır ekranlarda görünmüyordu.

Bugün yeniden izleyicilerle buluşan Talu, çok zorlu bir süreç geçirdiğini söyledi.

"ÇOK KÖTÜ BİR SÜREÇ GEÇİRDİM"

Hastalıkla mücadele sürecinde şiddetli ve geçmeyen baş ağrıları yaşadığını belirten Talu, "Çok kötü bir süreç geçirdim. Yemek bile yiyemedim. 4 kilo vermiş halde ekranlara geri döndüm." ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında testlerinin üç kez negatif çıktığını belirten Talu, 3 hafta daha kan sulandırıcı ilaç kullanmak zorunda olduğunu belirtti.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola