Oyuncu Ayten Uncuoğlu'ndan son dakika haberi

"Çılgın Bediş", "Kavak Yelleri" ve "O Kız" dizilerindeki performanslarıyla hafızalarda yer edinen oyuncu Ayten Uncuoğlu'ndan son dakika haberi...

Nejat İşler’in başrolünü oynadığı Mehmet Eroğlu‘nun kitap üçlemesinin yeni filmi “Meraklı Adamın 10 Günü“nün çekimleri devam ediyor.


Birsen Altuntaş'ın haberine göre 3 Mart’ta izleyiciyle buluşan Mehmet Eroğlu ve Damla Serim’in yazdığı serinin ilk filmi “İyi Adamın 10 Günü” filmi çok beğenilmişti, serinin ikinci filmi “Kötü Adamın 10 Günü“ 18 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak. Filmde Nejat İşler‘e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray, İlayda Alişan ve Esra Ronabar başlıca rolleri paylaşıyor.




Yönetmenliğini Uluç Bayraktar‘ın, görüntü yönetmenliğini ise Feza Çaldıran’ın üstlendiği serinin 3. filminin kadrosuna usta oyuncu Ayten Uncuoğlu da katıldı.

Şu günlerde Bodrum’da bulunan Uncuoğlu, “Meraklı Adamın 10 Günü“nde 'Şaziye' karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.



Filmde özel dedektif Sadık (Nejat İşler), bu kez esrarengiz bir şekilde kaybolan “Yansın Bu Dünya” mahlaslı genç bir tiktok fenomenini arayacak.

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül eski eşine altınları iade edecek Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama Meltem Yılmazkaya: "Annelik gönüllü bir delilik" Kerem Bürsin cephesinden bomba haber! Gülşen yeni şarkısını böyle duyurdu Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıktı