Oyuncu Buğra Gülsoy'un mutlu yuvası yıkıldı! Boşanıyorlar!

Son olarak "Dünyayla Benim Aramda" dizisinde rol alan oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden çok üzücü bir haber geldi.

2011-2012 yıllarında meslektaşı Burcu Kara ile evli kalan Buğra Gülsoy 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlenmişti.

Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikah masasına oturduğu Nilüfer Gürbüz’ün evlilikleri bitiyor.

Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift aldıkları ortak kararla evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre aynı evde yaşayan çiftin uzun süredir sosyal ortamlara beraber değil, tek başlarına katılması dikkat çekiyordu.




Yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini yürütemeyen çift, oğulları için arkadaşça görüşmeye devam edecek.




Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci’nin programına konuk olmuş ve “Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer’le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” demişti.

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül eski eşine altınları iade edecek Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama Meltem Yılmazkaya: "Annelik gönüllü bir delilik" Kerem Bürsin cephesinden bomba haber! Gülşen yeni şarkısını böyle duyurdu Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıktı