Oyuncu Devrim Özkan ile futbolcu Torreria'nın aşkı sürüyor

Galatasaraylı Lucas Torreira ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Devrim Özkan, geçtiğimiz gün tribündeki yerini aldı. Yıldız futbolcu Torreira da sık sık güzel oyuncuyla göz göze geldi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz sene Galatasaray'a transfer olan Torreira, yeşil sahalardaki hızını aşk hayatında da göstermiş ve Devrim Özkan'la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bir dönem ayrılık da yaşayan çift, iddialara göre Torreira'nın Devrim Özkan'a mesleğini bırakmasını ve onunla evlenmesini söylemesiyle gerilmişti.



Güzel oyuncu ise bu duruma son derece sinirlenerek ilişkiyi bitirmiş ve kariyerine odaklanmayı seçmişti.

Birbirlerini takipten çıkan ikili, bu ayrılığa fazla dayanamamıştı.



GÖZ GÖZE GELDİLER!

Torreira'yı sözlerinden dolayı affeden Özkan, tekrar eski aşkına dönmüştü. Ve ikili Instagram'dan tekrar birbirini, takibe almıştı.

Hatta Torreira ve Özkan yaz başında, beraber tatile çıkmıştı. İkilinin Miami'de çekilen samimi görüntüleri aşkı bir kez daha gözler önüne sermişti. Süper Lig'in başlamasıyla birlikte tribünlerdeki yerini alan Özkan, geçtiğimiz gün Galatasaray – Trabzonspor maçını izledi. Sevgilisi Torreira ile sık sık göz göze gelen güzel oyuncu, Galatasaray'ın kazanmasıyla büyük coşku yaşadı.




Öte yandan Torreira'nın sakatlanıp oyundan çıkmasıyla birlikte Özkan, maç bitiminde soluğu sevgilisinin yanında alıp, onu teselli etti.

Özge Özacar ünlü iş adamıyla yakalandı! Aşk ortaya çıktı Çiçek Dilligil’in çifte sevinci Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye ilginç mesaj Akbatı’da Anneler Günü için etkinlikler düzenlenecek Son yılların en siyasi Eurovision'unu İsviçre kazandı Çağla Şıkel, 2 bin 500 TL verip aç kaldı