Oyuncu Rabia Soytürk rapçi Sefo'yu neden ti'ye aldı?

Rabia Soytürk, Nürnberg konserinde zor anlar yaşayan yakın arkadaşı Sefo'yu soran muhabirlere konuşulacak bir yanıt verdi.

TV100 Magazin Hattı'nın haberine göre dün akşam düzenlenen bir davete yakında “Veda Mektubu” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak olan Rabia Soytürk de katıldı.

Şıklığıyla göz kamaştıran oyuncu yakın dostu Sefo’nun Almanya konserinde uğradığı tacizle ilgili yaptığı şakayı anlattı.

Geçen aylarda Sefo’yla kameralara yakalanan ve şaşırdığı pozuyla gündeme gelen Soytürk “Sefo da benim gibi şaşırmış… Benim yakalandığımdaki şaşırma fotoğrafımı ona attım. Dedim ki ‘Devran döner’… Öyle oldu…

Geçmiş olsun diyorum. Kendisi de bu durumdan mutlu değil. Aslında baktığınızda hoş bir şey değil ama şakayla kendi mizacıyla karşılık verdiği için biraz daha sempatik kalmış… Artık erkekler de tacize uğruyor, kadınlar da… Çok üzgündü. Tacizciyi parmak izinden bulmaya çalışıyor kim beni elledi diye… Üzgün tabii ki” dedi.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde