Oyuncu Rüzgar Aksoy evlendi

Geçen sezon sonu "Ömer" dizisinin kadrosuna katılan Rüzgar Aksoy geçen kış evlilik teklif ettiği dansçı Yasemin Sancaklı'yla dünya evine girdi.

“Ömer” dizisiyle seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Rüzgar Aksoy, 3 Ocak’ta Paris’te evlilik teklif ettiği Yasemin Sancaklı‘yla nikah masasına oturdu.



Birsen Altuntaş'ın haberine göre
Polonezköy‘de düzenlenen bir kır düğünüyle evlenen Aksoy ile Sancaklı’nın nikah şahitleri arasında ünlü oyuncular Bora Cengiz ve Yiğit Uçan da vardı.




Modaya uyup sosyal medya profiline eşinin soyadını da ekleyen Yasemin Sancaklı “Rüya gibi geldi geçti… Çok güzeldi. Bize gönül verip anılarımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Harika insanlarla yolarımız kesişmiş. Ailemize, dostlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki siz” mesajını paylaştı.



Çift en mutlu günlerinde gelinlik ve damatlık giydirdikleri köpekleriyle de poz verdi.


Hande Erçel 'elti'ye karşı çıktı! Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum" Ayşe Kırca: "Doğu ile evli gibiyiz" Ayça Varlıer ve yakışıklı aşkının yaz planı hazır