Özcan Deniz'in ehliyetsiz yeğeni hız denemesi yaptı

Özcan Deniz, kalp hastası kız kardeşi Gülcan Deniz’in tüm yardım çığlıklarına kulağını tıkadı. Ancak sanatçının 16 yaşındaki yeğeni D. Deniz, ehliyetsiz bir şekilde Ferrari marka otomobille hız denemesi yapıp lüks hayatın sefasını sürüyor...

Sabah Gazetesi'nden Hakan Uç'un haberine göre Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz lüks içinde yüzüyor. Özcan Deniz, kız kardeşi Gülcan'ın "Annem ağır hasta, ben de kalp hastasıyım. Ağabeyimden yardım istiyorum" çığlıklarına kulağını tıkamaya devam ediyor.

16 YAŞINDAKİ YEĞEN FERRARİ İLE 250 KM. BASIYOR

Kız kardeşine yardım elini uzatmayan Özcan Deniz'in, menajerliğini de yapan erkek kardeşi Ercan Deniz'in ise garajı lüks arabalarla dolu. Hatta Deniz'in 16 yaşındaki yeğeni D. Deniz, o garajdan aldığı Ferrari ile ehliyetsiz bir halde hız denemesi yapıyor.

Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'in oğlu D., sosyal medya hesabından babasına ait lüks araçlarla dolu garajın görüntülerini paylaştı. 16 yaşındaki D., ardından da bir Ferrari'ye binip otobana çıktı. D., kadranın 250'yi gösterdiği anlarda sevinç çığlıkları atıyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!