Özge Ulusoy: "Faruk'la gözlerden uzakta çok mutluyuz"

Manken Özge Ulusoy, önceki akşam bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Yaklaşık iki senedir işadamı Faruk Çolakoğlu'yla mutlu bir ilişki yaşayan Ulusoy, özel hayatı hakkında konuştu.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiklerini belirten Özge Ulusoy, "O işi gereği başka alanda. Biz de pek görüntü vermek istemiyoruz. Geziyoruz ama sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyoruz. İnternette Faruk'u aratınca ikimizin pek fotoğrafı görünmüyor. Bu durumu seviyoruz biz" dedi.


Habercilerin evlilik sorularının karşısında ise Ulusoy, "Öyle bir düşüncemiz yok şu an. Zaten olursa ilk sizin haberiniz olur" açıklamasında bulundu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola