Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan dizide neler oluyor?

Gold Film'in FOX için çekeceği "Kızıl Goncalar" dizisi Özgü Namal ile Özcan Deniz'i buluşturmuştu.

“Kızıl Goncalar” dizisi Necati Şahin‘in yazdığı etkili senaryosuyla merakla bekleniyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ömür Atay‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin dün başlaması planlanan seti mekanlarla ilgili yaşanan değişiklikten dolayı cumartesi gününe alındı.




Oyuncuların uzun süredir özel dersler alarak hazırlandığı, dizi her bir karakteriyle ve sarsıcı senaryosuyla çok konuşulup çok tartışılacak.




Özgü Namal‘ı 9 yıl sonra setlere döndüren dizi Özcan Deniz‘i de senaryosunu okur okumaz çok etkiledi.





Önceki hafta okuma provası yapılan dizi Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris)'ndan  oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

Hande Erçel 'elti'ye karşı çıktı! Gazinocular Kralı Aslan’ın torunu icralık oldu: 257 milyondan satışa çıktı! Şeyma Subaşı hedefine Kerim Sabancı'yı koydu Mehtap Yılmaz: "Yıldız Tilbe’yi sevmiyorum" Ayşe Kırca: "Doğu ile evli gibiyiz" Onur Seyit Yaran'dan ablasının 'taciz' iddialarına yanıt