Özgür Özel'den Erdoğan'la yüz yüze görüşme mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kapımız açık, Ele alacağımız konu başlıklarımız çok" dediği CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'la çok yakın bir zamanda yüz yüze görüşeceğini duyurdu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna verdiği yanıtta "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Fransa’nın Strazburg kentinde Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde (AKPM) temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, gazeteciler tarafından Erdoğan'ın bu sözleri hatırlatıldı.

Özel çok yakın bir tarihte Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yüz yüze görüşeceklerini kaydetti.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım