Özlem Savaş asla affetmeyeceği iki ismi açıkladı!

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan oyuncu Özlem Savaş ses getirecek bir açıklamada bulundu.

TV8'de ekrana gelen "2. Sayfa" programında asla affetmeyeceği iki ünlü isimden isim vermeden bahseden Özlem Savaş, Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'ın ısrarlı sorularına karşın bu ünlülerin ismini  vermese de şu sözlerle tarif etti:

"Bir tanesi sürekli bir yuva yıkma halinde. Diğer yandan yapıyor gibi görünse de hepsini kendisi için yapıyor. Bize, Türkiye'ye kazandırdığı hiç bir şey yok. Beyaz gömlekler giyip de günah çıkarmalar filan. Çok tehlikeli buluyorum kendisini. Yaptırdığı haberlerle büyük iş kaybına uğradım. Psikolojik olarak da yıprandım. Kendisini asla affetmeyeceğim.

Diğer isim şuanda çok gündemde değil. Amerika'ya yerleşti diye biliyorum. Eski oyunculardan. O oralarda, ben buralardayım..."

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde