'Paranoya' filminin galası yapıldı

Başrollerinde Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın yer aldığı yılın iddialı filmlerinden 'Paranoya'nın galası yapıldı.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre bugün vizyona giren projenin galasına sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Yapımda paranoyası olan bir gazeteciyi canlandıran Buldu, “İyi senaryo benim için önemli. Paranoya iyi hikâyeye sahip bir dram filmi. Karakter için senaryo danışmanlarımızla uzun süre çalıştık” dedi.




Filmin kadrosunda; Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Yağmur Ün, Metehan Coşkun, Adem Yılmaz, Ebru Şam gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor