Pelin Akil: "Estetik oyunculuğu bitirir"
Oyuncu Pelin Akil, bir film galasında görüntülendi. Son dönemde oyuncular arasında tartışma başlatan "estetik" konusuyla ilgili Pelin Akil, "Estetik oyuncunun mimiklerini etkiliyorsa hem hoş hem de gerçekçi olmaz" dedi.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Anıl Altan ile geçtiğimiz aylarda evliliğini bitiren Pelin Akil, Zincirlikuyu'da düzenlenen bir filmin galasında objektiflere yansıdı.
Muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Pelin Akil, oyuncuların estetik yaptırmasının ardından yaşadıkları mimik kaybı ve doğallıklarını kaybetmeleriyle ile ilgili son dönemde yaşanan tartışmaya dahil oldu.
Oyuncu Akil, "Estetik oyuncunun mimiklerini etkiliyorsa hem hoş hem de gerçekçi olmaz" şeklinde konuştu.
Yaş almaya müdahale edilmemesi gerektiğini ifade eden Pelin Akil, "Yaş almaya müdahale etmek çok doğru değil ama ufak dokunuşlar olabilir. Herkesin kendi isteği ve görüşü bir durum bu..." ifadelerini kullandı.