Pep Guardiola'ya İlkay Gündoğan'ın eşi Sara'dan 'gol'

İngiltere'deki restoranları eleştiren Sara Arfaoui'ye, eşi İlkay'ın top koşturduğu Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'dan yanıt gelmişti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre aynı zamanda restoran sahibi olan teknik adam, Ekim ayında yengeye çağrı yaparak kendi restoranına davet etti.



Ancak yenge, Guardiola'nın çağrısına kayıtsız kaldı.




Açıklamalarının ardından Londra'daki restoranlardan davet üzerine davet alan Sara, geçtiğimiz gün soluğu Al Mare'de aldı.




Yıldız futbolcu ile beraber özel davetli olarak gittiği İtalyan restoranında yediği yemekleri de sosyal medyasından paylaşan güzel yenge, mekana övgüler yağdırdı.





Şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Sara Arfaoui'ın Guardiola'nın mekanına rakip olan Al Mare'ye gidip Pep'i hiçe sayması, "Yengeden Guardiola'ya gol" yorumu yaptırdı.

Hande Erçel, Hakan Sabancı ile Cannes'a gidecek Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, aşklarına yeniden şans verdi Jennifer Lopez konser biletlerini satamıyor