Pınar Altuğ 'o yoruma' kayıtsız kalamadı

Pınar Altuğ Instagram'daki son paylaşımının altına gelen Gazze yorumuna kayıtsız kalmadı. Cevap veren oyuncu "Bizim boyumuzu aşar" dedi.

Yılbaşı tatili fotoğraflarını Instagram hesabına henüz yükleyebilen ve "Hayat paylaşınca çoookkk güzel" diyen oyuncu Pınar Altuğ'a bir takipçisi "Gazze için yayın ya da yardım kampanyası yapmayı ne zaman düşüneceksiniz? Depremde eşinizle iyi bir ikili olmuştunuz. Bu hassasiyeti Gazze için göremedik. Bir eleştiriydi" diye yazdı.

"DÜNYA SEYİRCİ"

Altuğ ise bu yorumu yanıtsız bırakmadı ve "Biz depremde elimizin uzandığı gücümüzün yettiğince yardım etmeye çalıştık. Gazze bizim boyumuzu aşar. Baksanıza dünya seyirci" ifadesini kullandı.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"