Pınar Deniz: "Tacize karşı eğitim aldım"

"Brand Week Istanbul"da gerçekleşen söyleşiye katılan Pınar Deniz, "Sokak Tacizine Karşı Dur" başlıklı oturumda konuşmacı oldu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre "Tacize karşı '5D' dediğimiz bir eğitim programı aldım. 'Dikkat dağıt, dahil et, delillendir, doğrudan müdahale et, dayanışma göster..." açıklamasını yapan ünlü oyuncu, "Bunlar hayat kurtaran metotlar. Her kadının 10 dakikasını ayırıp, bu dersi alması gerekir. Bunun hep birlikte önüne geçebileceğimize inanıyoruz ve diyorum ki; biz buna değeriz!" şeklinde konuştu.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım