Pınar Deniz: "Umarım oğlum buna üzülmez"

Dört aylık hamile oyuncu Pınar Deniz önceki gün Akmerkez'deydi. Erkek bebek bekleyen Deniz, "Oğlum inşallah ileride buna üzülmez. Kız çocuğu diye hayal etmiştim" dedi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre bir buçuk yıldır aşk yaşayan oyuncu Pınar Deniz ile meslektaşı Kaan Yıldırım, geçen ay İtalya Roma'da dünya evine girmişti.


 


Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede dünyaca ünlü isimlerlerle birlikte yürüyen Deniz, karnını tutarak verdiği poz ile de hamileliğini duyurmuştu.


 


Erkek bebek bekleyen çiftten Pınar Deniz önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

DOĞUM TÜRKİYE'DE

"Oğlum inşallah ileride buna üzülmez. Kız çocuğu diye hayal etmiştim. Ama şu an erkek olduğu için çok mutluyum" diyen Deniz "Doğum nerede olacak?" sorusuna "Oğlumu, ülkemizde doğuracağım. Yabancı bir ülkede doğum yapmak gibi niyetim asla yok" diye cevap verdi. 

Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Serdar Ortaç ayakta duramıyor Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor