Pınar Eliçe bu akşam Kıbrıs'ta sahne alacak

Güzelliği ve zarif hareketleriyle hayranlık uyandıran assolist Pınar Eliçe uzun bir aradan sonra piyasaya çıkardığı 'Sevebilseydin' adlı yeni teklisiyle müzik dünyasında fırtınalar estirmişti.

Pınar Eliçe, 'Sevebilseydin' isimli şarkısının klibinde dünyanın dört bir tarafından getirtilen çiçeklerle yapılan Tolga Çam imzalı 350 bin lira değerindeki özel kıyafetiyle kamera karşına geçerek hayranlık uyandırmıştı.


 

Yeni şarkısı ve yeni klibi hakkında konuşan Pınar Eliçe, "Çiçek açtım. Bu benim hep hayalim olan bir konsepti. Yeni bir yorum, tarz ve soundla kulakların pası gitsin diye yaptığımız çalışma oldu. Dinleyince, okuyunca gerçekten şarkıyla bütünleştim" ifadelerini kullanmıştı.



Unutulmaz assolist Pınar Eliçe sahnelere dönecek olmanın heyecanını yaşıyor...



Ünlü ses sanatçısı bu akşam Kıbrıs'ta vereceği Bayram Özel konserinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat sorusuna şaşırtan yanıt Mert Demir ve Serenay Sarıkaya reklam aşkı mı yaşıyor? Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı Eşini toprağa veren Yeşim Erçetin'den acı sözler: "Kocam intihar etti" Selim Bayraktar'ın bilinmeyen hastalığı ortaya çıktı