Pınar Eliçe: "Kibariye kanlar içinde kalmış, felaket!"

Mersin'de bir etkinlikte sahne alan şarkıcı Kibariye, üzerine koşan hayranı nedeniyle sahneden düşerek yaralandı.

Şarkıcı Kibariye, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde düzenlenen ‘Romanlar Buluşması’ etkinliğine katıldı.

Burada sahne alan Kibariye, şarkısını söylediği sırada bir hayranı sahneye atladı.


Hayranının korumalar tarafından engellenmesi sırasında arada kalan Kibariye, aldığı darbeyle sahneden düştü.

Yaralanan Kibariye, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Bakan Koca şarkıcı hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

PINAR ELİÇE: "KANLAR İÇİNDE KALMIŞ"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe, Kibariye'nin bir yakınına ulaştığını ifade ederek, "Ben gece videoyu gördüğümde 'Eyvah!' dedim. Allah sevenlerine bağışladı. Makyajını yapan makyöz arkadaşımız bana olaydan sonra bir video attı. Onu ekrandan veremiyoruz. Kanlar içinde kalmış kadın. Kafasının sol tarafının üzerine düşmüş. Halen yoğun bakımda tuttukları söyleniyor. Kafasında bir ödem var" dedi.

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım