Popstar Mehtap beyninde pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi

Bir döneme damgasını vuran Popstar yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, önceki akşam apar topar hastaneye kaldırıldı. Beyninde pıhtı atan Popstar Mehtap Yılmaz, kısmi felç geçirdi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre bir dönemin en çok izlenen programlarından olan Popstar yarışmasına katılan Mehtap Yılmaz kısa sürede adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz'dan sevenlerini üzen haber geldi.

Mehtap Yılmaz'ın beyninde pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdiği öğrenildi.



Popstar Mehtap'ın bağlı olduğu müzik şirketinin hesabından şarkıcının sedye ile hastaneye girdiği görüntüler paylaşıldı.

MEHTAP YILMAZ BEYİN PIHTISI NEDENİYLE KISMİ FELÇ GEÇİRDİ

Şarkıcının sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen paylaşımda "Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. Şu anda doktorlar durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Sacitaslan.com olarak Mehtap Yılmaz'a acil şifalar dileriz...

Aslışah Alkoçlar'ın evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Candan kardeşlerin davasında eski sevgiliden 14 sayfalık ifade İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık" Uygunsuz halde basılan çift, kendilerini uyaran kadına saldırdı 'Bahar' dizisiyle ilgili yeni gelişme İstanbul Caz Festivali kapsamında Garanti BBVA Caz Sohbetleri düzenlenecek