Prens Harry saç mı ektirdi? İmajı kafa karıştırdı

İsmi genellikle çeşitli sansasyonlarla anılan ve İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrıldığından beri gündemden düşmeyen Prens Harry şimdi de yeni saçlarıyla dikkat çekiyor.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 38 yaşındaki Prens Harry’nin son fotoğrafları ve video görüntüleri, onu eskisine göre çok daha gür ve koyu saçlı olarak gösteriyor.




Bu ayın başlarında Prens, 42 yaşındaki eşi Meghan Markle için Tokyo’da alışveriş yaparken fotoğraflandı ve saçları daha önceden de bilindiği şekilde kızıldı ve çok daha seyrekti.






Prens, bomba etkisi yaratan anı kitabı “Spare”de abisi Prens William’ın giderek artan saç dökülmesine değindi ve abisinin saçsız halini “endişe verici” ve “benimkinden daha ileri” diye nitelendirdi.






Harry'nin şimdiki gür saçları ise photoshop yaptırdığı veya boyattığı ya da ekim yaptırdığı yönünde çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Nihat Doğan'ın eşinden boşanma açıklaması Dudak dolgusu yaptıran Nihal Candan'a sert tepki Gonca Derin'in Uğur Akkuş'a açtığı nafaka davasında karar Süreyya Yalçın anne acısıyla sarsıldı Zeynep Bastık - Ali Can Ayyıldız aşkı çabuk bitti Adliyeye sevk edilen Kalben hakkında flaş gelişme