RTÜK BU AHLAKSIZLIĞA NE DİYECEK?

İzleyiciler, "her konuda duyarlı" olan RTÜK'ü Atv'de ekrana gelen ahlaksızlık için de göreve çağırıyor...

Atv'de her gün gündüz saatlerinde ekrana gelen Esra Erol'un programında 'Bu kadar da olmaz' dedirten görüntüler şok etmeye devam ediyor.

Programa katılan 6 aylık bebeğinin babasından emin olmayan Esra isimli bir kadının eşi Ferdi'nin yanında "Önce Ferdi olabilir demiştim ama komşumdan olduğu için şükür elhamdülillah diyorum" şeklinde konuşup sevinç gösterisinde bulunarak akıllara durgunluk verdi!

Sunucu Esra Erol'un sanki önemli bir müsabakanın kazananını açıklarcasına "SON DAKİKA" yazısı ve gerilim müziği eşlinde ağır ağır DNA sonucunu açıklaması ise bir diğer düşündüren görüntü oldu...

Televizyonlarda sigara, alkol ve küfür sahneleri kesiliyor... Hatta öyle ki "Kocan Kadar Konuş" isimli komedi filmini yayınlanan Kanal D 'çok büyük özen' göstererek 'gay' kelimesini bile geçtiğimiz aylarda sansürlemesiyle gündeme gelmişti.

"Bu denli özen" gösteren televizyonlarda bu denli ahlaksızca yayınlara RTÜK'ün nasıl ses çıkarmadığı, nasıl müeyyide uygulamadığı akıllara gelen soru oldu.

Fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerle Halk TV'ye 5 gün kapatma cezası veren RTÜK; daha önce ekranını kararttığı TELE1'e bir kez daha ceza verilmesi halinde, kanalın lisansını iptal edecek.

Bakalım RTÜK, bu ahlaksızlık ve buna benzer Türk aile yapısına ters diğer tüm ahlaksızlıklar için ne diyecek?

Duyarlı izleyiciler sorunun cevabını merakla bekliyor...

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu