Rusya'da akaryakıt istasyonundaki patlamada acı bilanço!

Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nde bir otomobil tamirhanesinde çıkan yangın, akaryakıt istasyonuna sıçradı. Meydana gelen patlamanın ardından yangın büyüdü.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (EMERCOM), yangının söndürüldüğünü, son yapılan tespitlere göre 30 kişinin hayatını kaybettiğini, 105 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Kuzey Kafkasya’da bulunan Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti Mahaçkale’de, bir otomobil tamirhanesinde yangın çıktı. Yangın daha sonra tamirhanenin yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna sıçradı.

Meydana gelen patlamanın ardından EMERCOM’a bağlı onlarca itfaiye personeli bölgeye intikal etti.



EMERCOM, dün gece meydana gelen olaya ilişkin yaptığı açıklamada, yangının söndürüldüğünü bildirdi.

EMERCOM personelinin patlama sonucu oluşan enkazda çalışmalarına devam ettiği belirtilen açıklamada, saat 09.00 itibarıyla 3 kişinin cansız bedenine daha ulaşıldığı, can kaybının 30’a yükseldiği duyuruldu.

Yaralı sayısı ise 105 olarak açıklandı.

DHA

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım