Rüzgar Erkoçlar'ın romantik akşam yemeği

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, yeni kız arkadaşıyla romantik bir akşam yemeğinde görüntülendi.

Vatan'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre Rüzgar Erkoçlar, kız arkadaşıyla Nişantaşı City’s AVM’nin içinde bulunan bir restoranda buluştu. Birbirlerinden gözlerini ayırmayan, yemek boyunca kadeh tokuşturan çiftin bu romantik anları flaşların patlamasıyla sona erdi.

Mekandan çıkan Erkoçlar, muhabirlerin “Rüzgar Bey hanımefendi sevgiliniz mi?” sorusuna gülümseyerek şu yanıtı verdi: “Şu an yalnızım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Kafam daha rahat, böylesi en güzeli. Geçtiğimiz günlerde bir sevgilim var gibiydi ama siz gazeteci arkadaşlarımdan çekindiği için ayrıldık. Hayırlısı böyleymiş.”

KARİZMA ERKEK


Erkoçlar’ın gizemli kız arkadaşı ise “Rüzgar Bey yakışıklı mı?” sorusuna “Karizma” yanıtını verdi.



SAYGI

Erkoçlar’ın boynuna İngilizce ‘Respect’ (Saygı) yazdırması dikkat çekti.

Erkoçlar, 1,5 yıl önce ameliyatla erkek olmuş, “Nil” olan adını “Rüzgar” olarak değiştirmişti.


Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu İrem Derici'den ani ayrılığın ardından manidar sözler: "Kalbim çok kırık" Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü