Sadakatsiz'in Derya'sından diziye bebek molası

"Sadakatsiz" dizisinde rol alan 5 aylık hamile Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ile Etiler'de köpeklerini gezdirdi.

Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre hamilelik sürecinin güzel geçtiğini ifade eden Özge Özder, "Çok uysal bir çocuk olacağı şimdiden belli. Annesini hiç yormuyor" diyerek gülümsedi.

Doğum için heyecanlı olduğunu söyleyen Özder, "Tabii her şey yolunda giderse 1-2 bölüm verdiğim aranın ardından setlere tekrardan dönmeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Üç sunucuya uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltı Celal Can Algül ile Cansu Tuman kol kola 50 gündür yoğun bakımda olan Fatih Ürek'le ilgili yeni açıklama Bengü'den boşandığı eşiyle kalpli paylaşım