'Şahmaran'ın galasında Serenay Sarıkaya Burak Deniz ve Mert Ramazan'a şok

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı 'Şahmaran' dizisinin galası neşeli geçti.

Serenay Sarıkaya "Yılanlardan korkmuyoruz. Yılanların bizi koruduğuna inanıyoruz. Adana'yı çok sevdim ve özledim. Ekipçe bir aile olduk. Çok güzel bir bağ kurduk." ifadelerini kullandı.




Burak Deniz "Dizide senaryo icabı yarı yılan yarı insanım. Kasabaya bir kız geliyor ve hikaye başlıyor..." dedi.



Mert Ramazan Demir ise "Şahaneydi. Çok gergin bir setti. Özellikle ilk sezon... İkisi de o kadar sıcak ve güzellerdi ki gerginliğim geçti." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN SORULARI KAÇIRTTI

Beyaz TV muhabirinin Mert Ramazan Demir'e "Yalı Çapkını" dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu ile çıkan dedikoduları sorması üzerine Demir, "Hep arkadaş olduğumuzu söylüyorum" ifadelerini kullandı.




Söze giren Serenay Sarıkaya'da muhabire, "Sana Mert'i yedirmem" diyerek kahkaha attı.





O esnada muhabir Burak Deniz'e, meslektaşı Nilperi Şahinkaya'yla süren davayı sordu.





Serenay Sarıkaya yine kahkaha atarak "Aaa sen nereden çıktın?" diyerek muhabire takıldı.





Muhabir bu kez de "Başak Dizer'in Aile dizisinin setini bastığı doğru mu?" diye sorunca Serenay Sarıkaya gözlerini devirdi.

Gonca Vuslateri doğum yaptı Gösteriyi 13 dakika geç bitiren Lana Del Rey'e rekor ceza! Gupse Özay: "Kıskançlıktan geceleri uyuyamıyorum" Toygan Avanoğlu'nun yeni filmi vizyon için geri sayımda Tolgahan Sayışman: "Dinamiti fazla koymuşlar, ev patladı" Düzyatan çiftinden trafiğe lüks çözüm