Salih'i öldürüp gömenlere tahliye!

Aydın'da cesedi toprağa gömülü halde bulunan Salih Yılmaz'ı (20) kendilerinin toprağa gömdüğünü itiraf ederek tutuklanan Ali Berk S. ile Hakan A. delillerin toplanmış olması nedeniyle cezaevinden şartlı tahliye edildi.

Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Salih'in ölümünden arkadaşlarını sorumlu tutan ailesi ise karara itiraz etti. Aile, "Hemen bu karara avukatımız aracılığıyla itirazda bulunduk. Onlar dışarda dolaştıkça bizlerin acısı daha da artacak. Mahkeme aşaması başlayıncaya kadar onların tutuklu kalmalarını istiyoruz" dedi.

UYUŞTURUCU İZİ YOK

Salih Yılmaz, 27 Kasım'da arkadaşlarının yanından "Eve gidiyorum" diyerek ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Salih'in cesedi, kaybolduktan tam 68 gün sonra Efeler ilçesi Danişment Mahallesi Bozyer mevkiinde toprağa gömülü halde bulunmuştu. Salih'in kimliğini ağabeyi Onur Yılmaz, vücudundaki aslan başı dövmesinden, 44 numara ayakkabısından, mavi renkli giysisinden teşhis etmişti.

Salih'in ilk otopsisinde vücudunda ölümüne neden olabilecek herhangi bir ize rastlanmazken ölüme "bonzai" adı verilen sentetik uyuşturucunun neden olabileceği belirtilmişti. Ancak Salih Yılmaz'ın iki ayrı kurumdan alınan otopsi sonuçlarında uyuşturucu ya da uyarıcı madde izine rastlanmamıştı.
Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu