Sanat dünyasının mutlu çifti acı haberle yıkıldı!

Ceyda Düvenci ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten Okan Ali Şakrak adında bir oğlu olan 44 yaşındaki Bülent Şakrak, acı haberle sarsıldı.

Oyuncu Bülent Şakrak'ın bir süredir Alzheimer hastası olan annesi Meral Şakrak dün yaşamını yitirdi.

Acı haberi Şakrak'ın kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"HEP YUVAMIZIN BABAANNESİ OLARAK KALACAKSIN"

Düvenci, gönderisinde "Canım Meral annem… Bugün veda ettin bize ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalacaksın gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle… Sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen. Canım erik, seni çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Meral Şakrak'ın cenazesi bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Sacitaslan.com olarak Meral Şakrak hanımefendiye Allah'tan rahmet; Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ve kederli ailesine de başsağlığı dileriz...

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu