Seçkin Piriler eski eşi Kaan Tangöze'ye rakip olacak

2003 yılında şarkıcılığa soyunan ancak evlendikten sonra müziği bırakan Seçkin Piriler, şarkı çıkarmaya hazırlanıyor.

Posta Gazetesi'nden Kamil Sümer'in haberine göre eskiden mankenlik yapan Seçkin Piriler daha sonra şarkıcılığa soyunmuş, 2003’te pop tarzında bir albüm çıkarmıştı. Adı ‘Kırmızı Pabuçlar’dı.

Piriler 2010’da 4 yıldır aşk yaşadığı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiş, iki de erkek çocukları olmuştu. Ancak Kaan Tangöze şarkıcı Kıvılcım Ural’a aşık olunca çift 2016’da boşanmıştı.

Seçkin Piriler, yıllar sonra müziğe döneceğini açıkladı.

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Seçkin Piriler “Tekrar bir şarkı çıkarmak için çalışmalara başladım. Yaz aylarının sonuna doğru yetiştirmeye çalışıyorum. Anadolu rock tarzı bir parça olacak” dedi.

Muhabirlerin “Kimseden destek aldınız mı?” sorusuna ise “Neden alayım ki? Müzisyen bir aileden geliyorum. Altyapım gayet iyi. Kendime çok güveniyorum” cevabını verdi.

2018’de Tangöze ile nikah masasına oturan Kıvılcım Ural ertesi yıl anne olmuştu.

Bir süre müziğe ara veren Ural'da geçen Aralık ayında yeni bir şarkı çıkarmıştı.

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri ortalığı karıştırdı Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde