Seda Bakan'ın yeni dizisine yıldız transfer

Selim Demirdelen'in kurucu yönetmeni olduğu "Kadife Kelepçe", 'Bazıları güzelleşmek ister, bazıları sadece hayatta kalmak…' sloganıyla ekrana gelecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre unutulmaz projelerin yapımcısı Erol Avcı’nın imza attığı Kadife Kelepçe’nin genç oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin arasında yer alan Yeliz Korkmaz katıldı.



Korkmaz Seda Bakan’ın hayat vereceği “Aydan”ın kızına hayat verecek. 

Selim Demirdelen‘in kurucu yönetmeni olduğu “Kadife Kelepçe” , 'Bazıları güzelleşmek ister, bazıları sadece hayatta kalmak…' sloganıyla ekrana gelecek.

İHANETLE DEĞİŞEN HAYAT

Emre Özdür, Hazar Kozice ve Ezgi İdil Esen’in kaleme aldığı dizinin kadrosu güçlü oyunculardan oluşuyor. Seda Bakan’a Uğur Güneş (Emir),  Ahsen Eroğlu (Çiğdem) , Emre Bey (Efe), Celil Nalçakan (Tarık), Şebnem Bozoklu (Fikret), Devrim Yakut (Hayriye) eşlik edecek.

Eylülde sete çıkacak olan dizide eski bir kuaför olan ev kadını Aydan’ın eşi Tarık’la ilgili sırrı öğrenmesiyle değişen hayatı ekrana taşınacak.

Ali Atay ve Hazal Kaya çiftini duygulandıran açıklama Eda Ece, Şebnem Bozoklu ile gerginlik mi yaşıyor? Halil İbrahim Ceyhan: "Kıskançlık durumlarını aştık" Serdar Ortaç ayakta duramıyor Ahsen Eroğlu'dan estetik açıklaması Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı