Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği!

Berfu Yenenler ile Seda Bakan arasında baby shower polemiği yaşandı. Baby shower etkinliğine karşı çıktığını belirten Seda Bakan'la, bu etkinliği savunan Berfu Yenenler'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Seda Bakan geçtiğimiz günlerde Berfu Yenenler'in kişisel YouTube kanalına konuk oldu.

Evli ve iki çocuk annesi olan Seda Bakan, son yılların popüler trendlerinden biri olan baby shower ile ilgili düşüncelerini paylaştı.


Seda Bakan açıklamasıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Ünlü oyuncu, "Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye bana hediye getirin diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki!" dedi.




İki çocuk annesi Berfu Yenenler ise, "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı! Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower de zaten maliyetli oluyor!" dedi. Bu açıklamaya Seda Bakan, "Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al bence" karşılığını verdi.

İşte Kalben’i yakan gizli görüntüler Nihal Candan tahliye edilmişti! Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme Eda Ece'nin kızıyla pozuna beğeni yağdı Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" Serenay Sarıkaya - Cem Yılmaz aşkı yeniden mi alevlendi? "Kara Ağaç Destanı" setinde üzücü kaza