Selin Şekerci'ye yeni dizisinde deneyimli partner

Semih Bağcı’nın yöneteceği "Ben Leman" dizisinde butik işleten Mine Candan rolüne hayat verecek olan Selin Şekerci’nin partnerine deneyimli bir aktör hayat verecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre NTC Medya’nın NOW için çekeceği “Ben Leman” dizisi hafta başı Urla’da sete çıkıyor.

Semih Bağcı’nın yöneteceği dizide butik işleten Mine Candan rolüne hayat verecek olan Selin Şekerci’nin partnerine Erhan Alpay hayat verecek.





Başarılı oyuncu “Ben Leman”da Burak rolüne hayat verecek ve Mine’nin eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Geçmişlerinde birbirlerinde büyük yaralar açan Leman, Şahika, Mine ve Suzi adlı 4 kadının hikâyesini etkileyici bir dille ele alan dizide Mine ve Burak’ın kızlar Elif’i de Gökçe Güneş Doğrusöz oynayacak.

Cenaze sahnesiyle açılacak olan dizi seyirciyi sürpriz hikâyelerle şaşırtacak.

Serdar Ortaç ayakta duramıyor Giray Altınok, 14 yıllık birikimini açıkladı Doğu dizisinin 4. Sezon çekimleri başlıyor Merve Dizdar: "Evim yıkılıyor" Derin Talu'nun tepki çeken sözleri ünlü çifte soruldu Şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili şok iddia: "İtildiği görüntüler kameramda"