Seray Sever babasına gözyaşlarıyla veda etti

Corona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu ve sunucu Seray Sever'in 70 yaşında hayata veda eden babası Tamer Sever, Bodrum'da gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Seray Sever törende ayakta durmakta zorlandı.

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre Seray Sever’in Bodrum’da yaşayan babası Tamer Sever önceki sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede corona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sever’in cenazesi dün öğle saatlerinde Ortakent Mahallesi’ndeki Kerem Aydınlar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Cenaze törenine sekiz aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen Seray Sever, annesi Serap Sever, eşi turizmci Eray Sünbül ve yakınları katıldı.


Seray Sever’in zaman zaman hıçkırıklara boğulduğu ve ayakta durmakta güçlük çektiği ve yakınlarının kollarında ayakta durabildiği görüldü.

“BÖYLE BİR BABAYA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM”

Annesi Serap Sever ile babasının mezarını çiçeklerle donatan Seray Sever’i sık sık eşi Eray Sünbül teselli etti.

Seray Sever babasını son yolculuğuna uğurlarken basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Babam bir hafta entübe edilmişti, ancak sonra iyileşti, servise çıktı. Ardından ben İstanbul’a gittim, ama ölüm haberini aldım. Çok üzüldüm. Dağ gibi adam kısa süre içerisinde gitti. Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım, Allah herkese böyle baba versin. Ancak ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzgünüz, herkes sağlığına çok dikkat etsin. Bugün beni ve bizi yalnız bırakmayan siz basın mensuplarına ve yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Başka ne diyebilirim ki” diye konuştu.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu