Serdar Ortaç - Chloe Loughnan boşanmasında bomba iddia!

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'ın ani boşanmasının ardından Lougnan'ın eşinin boşanma kararından haberi olmadığı hatta boşandığı günün akşamı üzüntüden hastanelik olduğu yazılmıştı.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının yorumcusu Bircan Bali basına yansıyan bu iddia ile ilgili "Yok canım olur mu öyle şey. Nasıl boşanma kararını bilmezmiş? Ben avukatlarını tanıyorum. Boşanmadan bir ay önce Bebek'te yemek yendi.
Boşanmaya dair tüm detaylar ayrıntılarıyla konuşuldu. Bu gördüğümüz kol kola görüntülerinden az önce hararetli konuşmalar yaşandığına yemin edebilirim. Avukatların adını veremiyorum çünkü dava daha sonra onlardan alındı, davaya başka bir avukat baktı" ifadeleriyle konuşulacak yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

Sadettin Saran'ın kalbini çalan güzel, başka biri çıktı! Feraye Tanyolaç’tan mahkemeye 'pireli' ve 'fareli' dilekçe Hülya Avşar'dan olay olacak sözler Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 6 yaşına bastı Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı Görüntüsüyle şaşırtan Sertab Erener eleştirilere bozuldu