Serdar Ortaç ölmek istedi

"Sağlığım eskisi gibi olsa" diyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç; hayattan beklentisi sorulunca şoke eden bir açıklamada bulundu.

Dün verdiği konserde sevenleriyle buluşan Serdar Ortaç; muhabirlerin sorularına yanıt verirken "Allah'a şükür seviyorlar. Ben de onları seviyorum. Şarkılarım güzel. Bir de sağlığım eskisi gibi olsa tadından yenmez..." ifadelerini kullandı.

Sahne harici neler yaptığı sorulan Serdar Ortaç; "Hep yatıyorum hep uyuyorum. Yataktan çıkmak istemiyorum. Tek mutlu olduğum yer sahne" ifadelerini kullandı.

Hayattan isteği sorulan şarkıcı; melankolik bir ruh haliyle "Son kalan 15-20 sene ne kaldıysa sevap işleyerek bitirmek istiyorum. Şarkı söylemek istiyorum, uyumak istiyorum. Evimde ölmek istiyorum." yanıtını vererek şaşırttı.

Fevzi Kardeseci'nin ölümü şaibeli mi? Yeşim Erçetin'den ilk açıklama Yeşim Erçetin'nin acı günü! Eşinin cansız bedenini buldu Gonca Vuslateri ve bebeğinin sağlık durumu nasıl? Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den bebekleriyle ilk poz Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, aşklarına yeniden şans verdi Yağmur Taktaş'ın cenazesi, otopsi için Adana'daki mezarından çıkarıldı