Seren Serengil'in aldırdığı koruma-tedbir kararı iptal edildi

İstanbul 6. Aile Mahkemesi, Seren Serengil’in UçanKuş Medya yöneticileri ve çalışanlarına aldırdığı koruma-tedbir kararını iptal etti.

Ünlü simalar, özünde aile içi şiddet için çıkartılan 6284 yasalı kanunu kullanıp, birbirlerine “koruma-tedbir kararı” aldırıyorlardı. Ancak son dönemde bu kararlar medya çalışanlarına karşı da aldırılmaya çalışılmış, hatta alınmıştı.

İstanbul 6. Aile Mahkemesi, Seren Serengil’in UçanKuş Medya yöneticileri ve çalışanlarına aldırdığı koruma-tedbir kararını iptal etti. İptalin gerekçesi, basın mensuplarının bu kapsam içinde olmadığı ve basın kanuna tabi oldukları şeklinde…

UçanKuş Medya yöneticileri ve çalışanlarının avukatlığını üstlenen başarılı avukat Hande Var; mesleğindeki büyük başarıyı bir kez daha ortaya koymuş oldu.


Feraye Tanyolaç'a 'gecekondu kirası' davası! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz'dan konuşulan fotoğraf Cem Yılmaz- Hasan Can Kaya atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu Pierce Brosnan tanınmaz hale geldi! Melis Sezen'in makyajsız pozu şaşırttı Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı salladı