Serenay Sarıkaya'dan evlenen eski aşkı Umut Evirgen'e gönderme

Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen, dün akşam evlendi. Evirgen'in eski aşkı Serenay Sarıkaya'nın "Dünya yanarken ben" paylaşımı çok konuşuldu.

Uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan Alina Boz, ayrılık sonrası çapkınlıklarıyla bilinen işletmeci Umut Evirgen'in markajına alındı.

Ayrılığı fırsat bilen Umut Evirgen, Alina Boz ile yakınlaşmayı başarmış, öyle ki çiçeği burnunda aşıklar henüz ilişkilerinin başında evlilik kararı almıştı.






Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Umut Evirgen, dün akşam Alina Boz ile nikah masasına oturdu.






Umut Evirgen'in eski aşkı Serenay Sarıkaya ise düğünün gerçekleştiği saatlerde yaptığı paylaşım ile sosyal medyayı salladı.






Paylaşımında "Dünya yanarken ben" diyen Serenay Sarıkaya'ya yorum yağdı...






İşte Serenay Sarıkaya'nın eski aşkı Umut Evirgen'e gönderme olarak yorumlanan paylaşımı...



Nihat Doğan’ın eşi Arzu Doğan ihaneti itiraf etti: "Birçok kadınla ilişkisi var" Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklaması Fatih Altaylı'yı öfkelendirdi Özgü Namal Almanya yolcusu Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı Tom Cruise'un "61 yaş vücudu" gündem oldu Demet Evgar ve kızından set pozu