Serenay Sarıkaya'nın Tokyo saadeti

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Seul'da katıldığı etkinliğin ardından Tokyo'ya rotasını çevirdi. Tokyo'da çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya'nın tarzı beğeni topladı.

Son olarak "Aile" dizisinde 'Devin' karakterini canlandırmış olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, şimdilerde müzisyen Mert Demir ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmüyor.


Özel hayatını gizli tutmayı tercih eden Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu dünyaca ünlü mücevher markası için geçtiğimiz günlerde Seul'e gitti.



Seul'deki etkinlikte taktığı bandana ve giydiği kıyafetle adından söz ettiren Sarıkaya şimdi de rotasını Tokyo'ya çevirdi.




Başarılı oyunculuk performansı ile rol aldığı projelerle sıkça gündeme gelen Sarıkaya, Tokyo sokaklarında çekildiği kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.



Eurovision finaline saatler kala Hollanda diskalifiye edildi Özge Özacar ünlü iş adamıyla yakalandı! Aşk ortaya çıktı Sertab Erener'den Eurovision açıklaması Serenay Sarıkaya'nın gala kombini fiyatıyla dudak uçuklattı Bihter’in Beşir’i Lorin Merhart annesinin filminde rol aldı Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye ilginç mesaj