Serenay Sarıkaya'ya Mert Demir'e yazdığı yorum soruldu

Serenay Sarıkaya; Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesine güzelliğiyle damgasını vurdu.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre Serenay Sarıkaya bir muhabirin "Buraya oldukça yüksek sesli bir müzik dinleyerek geldiniz" sözleri üzerine "Türkçe müzik dinliyordum. Herhangi bir event öncesi kendimi o şekilde motive etmek hoşuma gidiyor" yanıtını verdi.

Sarıkaya, Mert Demir'in Instagram hesabından yaptığı bir paylaşıma kayıtsız kalmayarak aşk dedikodularını yine alevlendirmişti.

Yakışıklı isim bu fotoğrafını "İşte öyle bir şey" notuyla yayınlamış; Sarıkaya da "Çillibom" yorumunu yapmıştı. 

 

Sarıkaya muhabirin "Çillibom size ne ifade ediyor?" sorusunu "Ya çok tatlısınız. O konuya girmeyeceğim" diyerek geçiştirdi.




Bir başka muhabirden gelen "En yakın dostunuzla aynı erkeğe aşık olsanız tercihiniz aşkınız mı yoksa arkadaşınız mı olur?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemeyen Sarıkaya, "Ne alakası var şimdi böyle bir sorunun" diyerek uzaklaştı.

Ünlü isimlerin tatil programları belli oldu Karsu gelin olmaya hazırlanıyor Ünlü dizinin gerçek 'Martha'sından zehir zemberek sözler Hande Erçel ve Barış Arduç başrolde buluşuyor Görkem Sevindik'in evliliği sessiz sedasız bitti Serenay Sarıkaya büyük heyecanını paylaştı