Serkan Çayoğlu: "Evlilik aşkımızı öldürmedi"

8 yıl önce "Kiraz Mevsimi" dizisinin tanışıp birbirlerine aşık olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz yıl evlenmişlerdi.

Serkan Çayoğlu önceki gün Etiler'deydi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan yakışıklı oyuncu, "Kısa bir tatil yaptık. Özge'nin durumuna göre yine ara ara tatil yaparız" dedi.



Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre
fit haliyle ilgili gelen sorulara oyuncu, "Haftada 4-5 gün sporumu yaparım. Biraz da boğazıma düşkünüm. Diyet falan çok beceremiyorum" dedi.




Özge Gürel'le evliliğinin güzel gittiğini söyleyen yakışıklı oyuncu Çayoğlu "Onunla birlikte büyüyoruz. Evliliğin aşkı öldürdüğüne de inanmıyorum" dedi.



Disiplinli ve planlı biri olduğunu söyleyen oyuncu "Ani kararlar verme ve içinden geldiği gibi davranma konusunda Özge'den çok şey kaptım. Artık anlık yaşıyorum" dedi. 

Belçim Bilgin'den sevgilisine aşk dolu bakışlar Hafsanur Sancaktutan ameliyata alındı! Mert Yazıcıoğlu'ndan Özcan Deniz açıklaması Serenay Sarıkaya flaş açıklamasıyla şaşırttı 2 yıllık evliliği biten Ayşegül Çınar yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti İbrahim Tatlıses'in torunundan sert sözler: "Yıllardır adil olmayan bir babalık"