Sevilen dizinin oyuncusundan kahreden haber geldi

Netflix'in popüler dizisi Emily in Paris oyuncularından Ashley Parks hastaneye kaldırıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Netflix'in popüler dizisi "Emily in Paris", bu defa hayranlarını hem sevindirecek hem de üzecek iki haberle gündemde.

Dizinin başrolü Lily Collins yeni sezon hazırlıklarını duyururken, diğer yandan oyunculardan Ashley Park, hastanede tedavi gördüğünü duyurdu.

Akış platformunun romantik yapımı, tüm dünyada beğeniyle izleniyor ve yeni sezonu için de hayranları gün sayıyor. Ancak dizinin öne çıkan karakterlerinden Mindy Chen'i canlandıran Ashley Park'ın sağlık durumu tüm sevenlerini endişlendirdi.

Park, yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. 



Ashley Park kritik septik şokla hastaneye kaldırılmıştı.

Yoğun bakımda bir hafta tedavi gören Park, enfeksiyonun bademcik iltihabıyla başladığını söyledi.

Park, Instagram sayfasında hastanedeyken çekilmiş fotoğraflarını şu sözlerle paylaştı: "Burada 2024'ün ilk birkaç haftasından itibaren iyileşirken, aklıma gelen tek şey ne kadar minnettar olduğum. Aralık ayında yeni yıla girerken tatildeyken, bademcik iltihabı olarak başlayan hastalık, birçok organımı enfekte eden ve etkileyen kritik septik şoka dönüştü. Başlangıçta bize söylenenlere rağmen sağlığım iyileştiği için minnettarım.”

Park'ın gönderisinin altındaki yorumlarda Emily in Paris başrol oyuncusu Lily Collins şöyle yazdı: "Bunlara ağlamadan bakamıyorum. Seni seviyorum"

Collins, ayrıca dizinin yeni sezonunu da duyurdu. 34 yaşındaki oyuncu, Instagram'da senaryoyu tutarak Fransa'ya geri döndüğünü duyurdu.


Collins'in paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Özge Özacar ünlü iş adamıyla yakalandı! Aşk ortaya çıktı Sıla'dan sevgilisi İlker Kaleli'ye ilginç mesaj Serenay Sarıkaya'nın gala kombini fiyatıyla dudak uçuklattı Son yılların en siyasi Eurovision'unu İsviçre kazandı Angelina Jolie'nin avukatından Brad Pitt'e: "Onu rahat bırak!" 'İyi Bir Aile Değiliz' filmi ödüle doymuyor