Sezen Aksu'nun Corona virüs kaçışı!

Geçtiğimiz sene Çin'de başlayıp dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs (COVID-19) belası ülkemizde etkisini artırdı.

Geçtiğimiz sene Çin'de başlayıp dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs (COVID-19) belası ülkemizde tekrardan yayılmaya başladı. Bu durumun önüne geçmek için birçok tedbir alınsa da bu lanet virüsten bir türlü kurtulamıyoruz.

Tabi böyle olunca da şehirlerde yaşayan ve durumu elverişli olan birçok kişi, geçici süreliğine kırsal yerlere göç etti. Sanat dünyası da yazlıkları olanlar bu duruma ayak uydurup Ege ve Akdeniz'e yerleşti. Gerekmedikçe de şehirlere inmiyorlar. Özellikle İstanbul'dan uzak durmaya çalışan ünlü isimler buradan sırayla ayrılmaya başladı.

Bodrum'a daha önce yerleşen Hakan Altun gibi şarkıcı Tan da buradan bir ev alıp pandemi sürecini atlatmaya çalışan isimlerden. Seda Sayan ve Bülent Ersoy da şimdilerde Bodrum'daki yazlıklarına yerleşen ünlülerden. Bu arada minik serçe Sezen Aksu da İzmir Karaburun'daki villasına yerleşmiş.

Yani anlayacağınız sanat camiası Ege ve Akdeniz'deki yazlıklarına giderek Coronavirüs'ten bir nevi olsa da korunmaya çalışıyorlar…

Ufuk Özcan / Takvim Gazetesi

Tarkan'ın eşinden ezber bozan açıklamalar Seda Bakan'la Berfu Yenenler arasında 'baby shower' polemiği! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Efe'nin kumda dansı Nazlı Kayı Sabancı kayınvalidesinin memleketinde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde şaşırtan öpücük Tecavüze uğrayan garson kız dehşeti anlattı!