Siirt'te PKK'ya yardım eden 2 şüpheli gözaltına alındı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 2 zanlı gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca istihbarı çalışmalar neticesinde PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, "Düzenlenen operasyonda, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık ettiği tespit edilen G.E. ve M.A. isimli şahısların Veysel Karani Beldesi bölgesinde olduklarının öğrenilmesi üzerine icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi faaliyetinde, 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar hakkında yürütülen adli işlemler devam etmektedir" denildi.

Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu Ümit Erdim ile Seda Erdim boşandı mı? Torbacı, Feyza Civelek'in başını yaktı: "Uyuşturucuyu beraber içecektik" Bu ne israf bu ne şatafat! Tek gecelik oda fiyatı 100 bin TL! İtalyan basınından Hande Erçel’e 10 üzerinden 9 Gazapizm'den film gibi konser