Sıla Türkoğlu - Doğukan Güngör küslüğünün nedeni Alp Navruz çıktı!

Cannes'da düzenlenen davette barıştıkları ortaya çıkan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin iki oyuncusu Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör küslüğünün nedeni aylar sonra ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olan Feyza Civelek, "Kızılcık Şerbeti" dizisinin kulisinde yaşananlar hakkında itiraflarda bulundu.



Bir dönem sevgili olduğu iddia edilen Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun ayrıldığı ve Türkoğlu'nun sette sürekli sorun çıkardığı söyleniyordu.




Civelek o konuya şöyle açık getirdi:

"Daha önce bir arkadaşlık olmuş, sonra da küsmüşler. Tekrar barıştılar ve çok sevindim. Cannes'de barıştılar zaten. Doğukan bir adım attı bence olgunluk gösterdi. Çok mutlu oldum. Partner olsun olmasınlar, ikisi de ekip arkadaşı ve iyi anlaşmaları gerektiğini düşünüyorum"

DOĞUKAN GÜNGÖR GÖNDERME YAPMIŞTI

Yakışıklı oyuncu Doğukan Güngör, katıldığı bir Youtube yayınında "Kamera önünde öpüşmeyen bildiklerim var" diyerek rol arkadaşının öpüşme sahnelerinde sorun çıkardığını ima ederek Sıla Türkoğlu'na gönderme yapmıştı.




KRİZİN NEDENİ ESKİ SEVGİLİ ÇIKTI!


TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının haberine göre Sıla Türkoğlu'nun 'öpüşmeme' krizinin altından o dönem birlikte olduğu sevgilisi Alp Navruz çıktı.



Programda verilen bilgiye göre Alp Navruz, Türkoğlu'nun başrol arkadaşıyla yakınlaşma sahnelerinde arızalar çıkarıyordu.






Türkoğlu'da bu gerginliği sete yansıtınca Doğukan Güngör ile ters elektrik yaşadı.



Navruz, o dönem sevgilisi olan güzel oyuncuya "O adamla öpüşmeyeceksin" kuralı koydu.

Uyuşturucu iddiasıyla gündeme gelen Feyza Civelek sessizliğini bozdu İrem Derici'den ani ayrılığın ardından manidar sözler: "Kalbim çok kırık" Aras Bulut İynemli - Buse Meral aşkı boyut atladı Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? Necip - Didem Memili çifti: "Bizim yüzüğümüz yok" Buğra Gülsoy oğlu Cem'i "Bahar"ın setine götürdü