Silvio Berlusconi: ’’Seviştiğimi bile unuttum’’

İtalya başbakanı Silvio Berlusconi bir davet sırasında artık yaşlandığı için hafızasının zayıfladığını söyleyerek ilginç bir örnek verdi.. “Bu sabah otelodeki garson kızla sevişmek istedim. Fakat kız bana "Başkanım daha 1 saat önce yaptık" dedi.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Brezilya’ya giden İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi (74) dün Sao Paolo kentinde İtalyan işadamlarıyla bir araya geldi. Berlusconi davet sırasında artık yaşlandığı için hafızasının zayıfladığını söyleyerek ilginç bir örnek verdi.

Berlusconi “Bu sabah otelodeki garson kızla sevişmek istedim. Fakat kız bana "Başkanım daha 1 saat önce yaptık" dedi. Seviştiğimi bile unutmuşum” diye konuştu. Hızını alamayan Berlusconi ‘şovuna’ “Benim için bir sürü kadın sırada bekliyor. Tabii ki benimle evlenmek istiyorlar. Sempatiğim, zenginim, olgunum..” sözleriyle devam etti.

Esma Çakır/DHA

Posta gazetesi

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş evlendi mi? İşte Kalben’i yakan gizli görüntüler Eda Ece'nin kızıyla pozuna beğeni yağdı Aslıhan Karalar: "Okuldan dereceyle mezun oldum" Nihal Candan tahliye edilmişti! Dilan ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme Faruk Sabancı'ya üniversitelerden iki günde iki ödül